UPDATE Un tramvai a ieşit de pe şine în Capitală după ce s-a izbit de un autobuz. Patru călători au avut nevoie de ajutor medical. Traficul în zonă a fost reluat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident între un autobuz RATB şi un tramvai s-a produs luni, în jurul orei 12.00, în Capitală, în intersecţia dintre Baba Novac şi Mihai Bravu, tramvaiul ieşind de pe şine în urma impactului. Traficul în zonă a fost restricţionat pentru mai multe ore.

UPDATE Circulaţia tramvaielor a fost reluată, luni după-amiază, după aproximativ trei ore şi jumătate, între Calea Dudeşti şi Şoseaua Iancului. Tramvaiele nu au circult pe acest tronson în urma accidentului produs la intersecţia Şoseaua Mihai Bravu cu strada Baba Novac, unde un tramvai a intrat într-un autobuz, patru călători fiind răniţi.

În urma accidentului, a fost blocată circulaţia tramvaielor 1, care circulă între Calea Dudeşti şi Şoseaua Iancului. De asemenea, nu au circulat nici troleibuzele liniilor 70 şi 79.

Circulaţia tramvaielor a fost blocată pe sensul spre Bucur Obor, iar traficul rutier a fost deviat, nemaifiind permisă traversarea şoselei Mihai Bravu dinspre strada Baba Novac spre strada Dristor. 

Purtătorul de cuvânt al RATB, Constantin Tobescu, a declarat că regia de transport a înfiinţat o linie navetă de autobuz, care a preluat călătorii de pe tronsonul pe care nu au circulat tramvaiele. De asemenea, a fost prelungit traseul autobuzelor liniei 634 de la Baba Novac, unde s-a produs accidentul, până la Bucur Obor.

UPDATE În total, sunt patru persoane rănite, din care trei doresc transportul la spital. „În minutele următoare se vor stabili şi spitalele la care vor fi transferaţi”, a spus Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti.

Călătorii din ambele vehicule au coborât. „Se fac verificări pentru a identifica alte posibile persoane rănite”, arată sursa citată. La faţa locului intervin o autospecială de stingere, o motocicletă SMURD, o maşină de descarcerare, precum şi două ambulanţe SMURD.

Din primele date rezultă că vatmanul tramvaiulu, care circula spre Bucur Obor a intrat în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului şi a lovit autobuzul, însă măsurătorile vor fi făcute imediat ce echipajele de prim ajutor vor verifica starea de sănătate a răniţilor.

În prezent, circulaţia tramvaielor pe sensul spre Bucur Obor este blocată, iar traficul rutier este deviat, nemaifiind permisă traversarea şoselei Mihai Bravu dinspre strada Baba Novac spre strada Dristor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite