Un tânăr român a murit în condiţii suspecte în Rusia, după ce a căzut de la etajul 9

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Facebook/fusionnncsgo - Alex Dincof, 22 de ani, era considerat unul dintre cei mai buni jucători europeni de CS:GO
FOTO: Facebook/fusionnncsgo - Alex Dincof, 22 de ani, era considerat unul dintre cei mai buni jucători europeni de CS:GO

Un tânăr de origine română a căzut de la etajul 9 al unui bloc într-un oraş din vestul Rusiei. Poliţia rusă consideră că este vorba de un accident, fără a exclude momentan ipoteza sinuciderii. Familia tânărului, originară din Tulcea, dar stabilită în Italia, susţine însă că tânărul nu avea niciun motiv să recurgă la un gest extrem, potrivit presei italiene.

Tânărul de 22 de ani, Alex Dincof, era bine cunoscut în lumea sporturilor electronice, unde îşi făcuse un nume după ce a câştigat mai multe competiţii. Era considerat unul dintre cei mai buni jucători europeni. El a călătorit în Rusia la începutul acestui an, în  Rostov Veliky, pentru a-şi vizita iubita, pe care o cunoscuse în cadrul unei competiţii de CS:GO. Alex îşi începuse cariera în sportul electronic în 2015 adoptând aliasul „Fusion”. A avut parte de o ascensiune rapidă şi a ajuns atât de bun încât a reuşit să se întreţină din punct de vedere financiar doar practicând e-sportul şi călătorind în întreaga lume pentru a concura.

Părinţii săi au respins ipotezele înaintate de poliţia rusă, care consideră că este vorba de un accident sau o sinucidere. „Alex nu avea niciun motiv să îşi ia viaţa. Nu înţeleg cum a putut avea loc un astfel de accident. Mi-e teamă că cineva l-a ucis", le-a spus mama sa celor mai apropiaţi prieteni ai fiului ei, potrivit cronacaqui.it.

Familia a contactat ambasada Italiei la Moscova pentru a afla mai multe detalii despre tragedie. Răspunsul arată o comunicare dezamăgitoare cu autorităţile locale: „Nu putem spune dacă autopsia a fost efectuată sau nu". Nu există veşti clare nici măcar în ceea ce priveşte repatrierea trupului tânărului campion, deşi autorităţile diplomatice italiene au asigurat  „o prezenţă şi o iniţiativă rapidă".

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite