Un student român în Franţa, găsit mort în camera sa de cămin

Un student român în Franţa, găsit mort în camera sa de cămin

Căminul studenţesc de pe strada Brunesseau din Paris FOTO Le Parisien

Un student de origine română a fost găsit mort, miercuri, în camera sa de cămin din Paris, scrie Le Parisien. Poliţia suspectează că a decedat în urma unei lovituri de ciocan la nivelul capului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un tânăr de 23 de ani a fost găsit fără suflare într-un cămin studenţesc situat pe strada Brunesseau din arondismentul XIII al Parisului, relatează Le Parisien, precizând că victima se numeşte Dumitru, s-a născut în România şi are cetăţenia Republicii Moldova.

Conform sursei citate, alerta a fost dată de un cunoscut al persoanei decedate. Neavând nicio veste de la Dumitru, acesta a contactat un gardian al căminului studenţesc. Deschizând uşa cu cheia de rezervă, administratorul căminului l-a găsit pe tânăr zăcând într-o baltă de sânge în jurul capului. Un ciocan se afla în apropierea cadavrului.

Autorităţile au deschis o anchetă şi aşteaptă autopsia, care va confirma dacă decesul a fost cauzat de o lovitură de ciocan.

„Dumitru era un tip gentil, destul de timid. Locuia aici de doi ani“, spune un student.

Tânărul nu apare în baza de date a poliţiei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: