Şofer român dat jos de la volan ca să se uite la victima unui accident mortal, în Germania VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
captura

Un şofer român a fost dat jos de la volan de un poliţist, ca să se uite la victima unui accident mortal, în Germania. Agentul s-a enervat că cei care treceau prin zonă fotografiau scena accidentului.

Un teribil acident a avut loc marţi după-amiază pe A6, în Germania, în apropiere de Nurnberg. Un camion a intrat cu viteză în TIR-ul din faţa sa, oprit într-un blocaj de trafic. Şoferul a murit pe loc, în cabina făcută praf. Au urmat ore întregi de blocaj pe autostradă şi aproape toţi şoferii care treceau pe lângă locul accidentului fotografiau sau filmau cu telefonul mobil.

Deranjat de gestul şoferilor şi sătul să le ceară să nu mai filmeze, unul dintre poliţiştii veniţi la faţa locului a început să îi dea jos din maşini şi să-i pună să privească victima, potrivit Observator

E filmat chiar în momentul în care coboară de la volan un şofer român pe un Transporter, dubă înmatriculată în Mehedinţi.

Poliţistul îi spune şoferului român, în engleză: "Vrei să-l vezi pe mort? Coboară şi ţi-l arăt eu. Vrei să vezi cum arată mortul, de aia faci fotografii? Poftim, du-te acolo şi fă poze, te costă 128 de euro să fotografiezi. Ar trebui să îţi fie ruşine!"

Şoferul român încearcă să se împotrivească, tot ce poate spune e "sorry" (îmi pare rău), repetat, dar poliţistul îl împinge spre locul accidentulu. Poliţistul, Stefan Pfeiffer, s-a răstit la mai mulţi şoferi: "Băgaţi telefoanele la loc, altfel vin şi vi le iau eu şi vă duc să vedeţi cine a murit, poate îl cunoaşteţi."

Un şofer de camion de 47 de ani a fost victima accidentului în care cabina TIR-ului său a fost distrusă complet. Poliţia nu a anunţat identitatea acestuia, nici naţionalitatea.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite