Un şofer român de camion a murit după ce a fost atacat cu o sabie în Franţa. Soţia sa a fost martoră la crimă

Un şofer român de camion a murit după ce a fost atacat cu o sabie în Franţa. Soţia sa a fost martoră la crimă

Mihai Spătaru a fost atacat cu o sabie în timp ce se afla alături de soţia sa. FOTO Ilie Matei/Facebook

Un şofer român de camion a fost înjunghiat mortal, duminică, de un atacator necunoscut într-o parcare de pe o autostradă din Franţa. Scena tragică s-a petrecut chiar sub ochii soţiei sale. Procuratura din Amies a anunţat, luni, deschiderea unei anchete.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mihai Spătaru a fost atacat cu sabia de un individ în timp ce se afla, duminică, alături de soţia sa, într-o parcare de pe autostrada N28 din Franţa. Bărbatul i-a spus soţiei că merge la toaletă şi să verifice încărcătura, iar momentul în care a ajuns în spatele camionului acesta a fost atacat, conform Digi24.

Soţia sa a fost martoră, dar nu a apucat să intervină deoarece atacatorul a fugit.

În acest moment, autorităţile din Franşa nu au niciun fel de informaţii privind criminalul sau motivul comiterii crimei.

Strigătele de ajutor ale femeii ar fi fost auzite de ceilalţi şoferi aflaţi în parcare, însă niciunul nu a coborât pentru a sări în ajutor, a povestit, într-o postare pe Facebook, „Omul Şoselelor”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările