VIDEO Un şofer a murit carbonizat în urma unui accident rutier pe care l-a provocat, pe Şoseaua Pipera din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat a murit ars de viu, duminică noapte, în urma unui accident auto pe care l-a provocat, pe Şoseaua Pipera din nordul Capitalei. Autoturismul pe care îl conducea s-a izbit cu viteză de o pasarelă de pietoni, s-a rupt în două şi a luat foc. Potrivit martorilor oculari, şoferul rămas încarcerat a murit în incendiu.

Nu se cunosc cauzele care au dus la producerea accidentului, dar din înregistrările video publicate pe Facebook de martori oculari, automobilul Skoda circula cu viteză mare în momentul producerii accidentului.

La faţa locului au intevrenit mai multe echipaje ISU, dar nu l-au putut salva pe şoferul rămas încarcerat care a murit în incendiul care a urmat accidentului.

Bărbatul conducea un autoturism Skoda, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un stâlp al pasarelei pietonale de pe Şoseaua Pipera. În urma impactului, maşina a luat foc, iar pasagerul a rămas încercerat.

La faţa locului au ajuns echipaje ale ISU şi ale Poliţiei, dar şoferul nu a mai putut fi salvat, fiind găsit carbonizat. Cel mai probabil, accidentul s-a produs din cauza vitezei.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite