Un şofer se laudă că are amenzi neplătite în valoare de „800 de milioane”. „Data viitoare, dacă o să mă grăbesc, o să o iau iar pe banda de urgenţă!” VIDEO

Un şofer se laudă că are amenzi neplătite în valoare de „800 de milioane”. „Data viitoare, dacă o să mă grăbesc, o să o iau iar pe banda de urgenţă!” VIDEO

Sindicatul Europol condamnă legile „prost făcute” din România şi spune că amenzile aplicate de Poliţia Română sunt degeaba, atâta timp cât contravenienţii nu le plătesc. Instituţia face referire la un bărbat care a mers pe banda de urgenţă şi a spus că a acumulat amenzi în valoare de aproximativ 80.000 de lei, dar nu le va plăti, „că oricum nu are nimic pe numele său”.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Data viitoare o să o iau tot pe banda de urgenţă”
 
Acesta este efectul legilor prost făcute în România, când legea se încalcă cu bună ştiinţă, iar Poliţia Română nu poate aplica decât o simplă sancţiune contravenţională. Culmea, degeaba sunt aplicate aceste amenzi, dacă nu sunt plătite de către contravenienţi.
 
Este şi cazul contravenientului din imagine care susţine că a acumulat amenzi în valoare de aproximativ 80.000 lei şi pe care nu le va plăti, că oricum nu are nimic pe numele său, iar data viitoare va merge tot pe banda de urgenţă, că dacă se grăbeşte, face ce vrea el.” a scris Sindicatul Europol pe Facebook.

Discuţia dintre şofer şi jurnalişti: 

Reporter: Pe ce motiv mergeaţi pe banda de urgenţă?

Bărbat: Mă grăbeam, eram cu copilul

Reporter: Sunt poliţişti, supraveghează din aer cu elicopterul, asa te-au prins...

Bărbat: Data viitoare, dacă o să mă grăbesc, o sa o iau iar pe banda de urgenţă!
 
Reporter: O sa plătiţi amendă...
 
Bărbat: N-o'plătesc, sincer, am vreo 800 de milioane amendă, nu ma deranjează... Pentru viteză, pentru mai multe...
 
Reporter: Nu le plăteşti deloc?
 
Bărbat: Niciodată! N-am nimic pe numele meu, ce-mi poate lua?
 
Reporter: Poate să vină prin instanţă, munca în folosul comunităţii, lucrezi la Primărie
 
Bărbat: Lucrez, nu-i problemă!
 


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările