Un şofer aflat sub influenţa alcoolului şi a drogurilor a fost prins de poliţişti după o urmărire ca-n filme VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO martori
FOTO martori

Un bărbat aflat sub influenţa alcoolului şi a drogurilor a fost prins în Bucureşti de poliţişti după ce a fost urmărit de mai multe echipaje pentru că a refuzat să oprească la semnalul agenţilor.

„În jurul orei 09:00, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, în intersecţia Bd. Aviatorilor/Piaţa Victoriei au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe Bd. Aviatorilor. Conducătorul autovehiculului nu s-a conformat semnalului efectuat şi  şi-a continuat deplasarea către Piaţa Romană, încercând să se sustragă. ” a transmis poliţia.

Şoferul a fost urmărit de poliţişti, iar la intersecţia Bd. Gheorghe Magheru/Str. George Enescu a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un stâlp de pe trotuarul situat pe sensul opus de mers. 

„În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,99 mg/l in aerul expirat. Totodată, acesta a fost testat şi cu aparatul DRUGTEST, rezultatul fiind pozitiv pt consum de o substanţă. Conducătorul auto a fost condus la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice şi a fost întocmit un dosar penal în conformitate cu prevederile art.336 alin. 1 şi 2 din Codul Penal.” a transmis poliţia.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite