Un român a rămas fără provizii şi căţel în Germania. Avea în bagaje 100 de kilograme de fripturi şi un pui de Husky

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Puiul de Husky a avut nevoie de îngrijiri medicale FOTO Poliţia Südosthessen
Puiul de Husky a avut nevoie de îngrijiri medicale FOTO Poliţia Südosthessen

Un român care mergea spre Belgia cu maşina încărcată cu provizii, dar şi cu un căţel de rasă pentru care nu avea documente, a avut ghinionul să fie oprit de poliţie pe o autostradă din Germania pentru un control de rutină.

Şoferul român, care mergea spre Belgia, a fost oprit la sfârşitul săptămânii trecute pe autostrada A3, aproape de Frankfurt. 

Ofiţerii care i-au controlat maşina i-au descoperit în bagaje 100 de kilograme de carne nerefrigerată, care era transportată la o temperatură ridicată, încălcând astfel regulile de siguranţă alimentară.

Însă poliţiştii au fost şi mai miraţi când au găsit în maşină, într-o cutie de carton, un pui de Husky de aproximativ 5 săptămână, care nu era într-o stare foarte bună, relatează fuldaerzeitung.de.

Căţelul, care nu avea acte de identitate şi nici un alt document, a fost dus de urgenţă la un veterinar care l-a consultat şi i-a acordat îngrijirile medicale necesare, românul fiind obligat să plătească factura de 800 de euro. 

Cu toate acestea, căţelul a fost reţinut de autorităţile germane care l-au dus la un adăpost unde va fi hrănit şi îngrijit până la primul vaccin. Ulterior, i se vor întocmi documente, iar românul va putea să se întoarcă după el.

Întreaga cantitate de carne a fost confiscată şi predată autorităţilor sanitar-veterinare, care au distrus-o. Contravaloarea operaţiunii - 200 de euro - a fost suportată, de asemenea, de şoferul român.

provizii catel FOTO  Poliţia Südosthessen 2

FOTO Poliţia Südosthessen

Vă mai recomandăm să citiţi şi: 

Politico: Cum a jucat Germania ruleta rusească şi a pierdut

Germania vrea să anuleze avantajele acordate fostului cancelar Schroder, un apropiat al lui Putin

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite