Un român, judecat în Italia pentru uciderea unei foste sportive. Bărbatul a fost filmat în timp ce o împingea pe femeie de pe un pod

Un român, judecat în Italia pentru uciderea unei foste sportive. Bărbatul a fost filmat în timp ce o împingea pe femeie de pe un pod

Poliţia italiană are dovezi solide că acesta ar fi ucis-o pe fosta sportivă din Tunisia, foto Arhivă

Un imigrant român, identificat drept Ştefan C., va fi judecat de un tribunal din Italia pentru uciderea unei foste sportive din Tunisia, conform unor surse judiciare citate de publicaţia italiană Il Messaggero.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul, în vârstă de 26 de ani, este acuzat de procurori pentru uciderea cu premeditare a atletei tunisiene Imen Chatbouri, în vârstă de 37 de ani. Femeia a fost împinsă de pe Podul Sisto, din Roma, în luna mai şi a murit.

În timp ce românul neagă acuzaţiile care îi sunt aduse, procurorii au prezentat deja o înregistrare video surprinsă de o cameră instalată pe pod. Avocata românului susţină, însă, că totul este o erorare judiciară.

„Este vorba de o infracţiune fără motiv. Cei doi au petrecut seara ca doi prieteni, în veselie. Ştefan susţine că nu a împins-o”, a declarat avocata inculpatului.

În cazul în care va fi găsit vinovat de crimă cu premeditare, românul Ştefan C. riscă să-şi petrecă tot restul vieţii în spatele gratiilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: