Pedeapsa unui român care a injectat un cuplu cu „un virus letal“ şi a cerut milioane de dolari pentru antidot

Pedeapsa unui român care a injectat un cuplu cu „un virus letal“ şi a cerut milioane de dolari pentru antidot

FOTO: Arhivă

Un român a fost condamnat la 10 ani de închisoare în SUA după ce a fost acuzat că, împreună cu alte persoane, a intrat în locuinţa unei femei, i-au injectat pe ea şi partenerul acesteia spunându-le că este vorba despre un virus letal, ulterior cerându-le 8,5 milioane de dolari pentru a le furniza antidotul, relatează Associated Press.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alexandru Lucian Nicolescu, în vârstă de 41 de ani, a fost condamnat miercuri pentru că a intrat prin efracţie în 2007 în casa lui Anne Bass în Conneticut.

Acesta şi ceilalţi atacatori i-au legat pe Bass şi partenerul ei şi apoi i-au injectat cu un lichid despre care atacatorii au spus că este un virus letal, conform procurorilor.

Ei au cerut 8,5 milioane de dolari pentru antidot, însă ulterior au fugit. Victimele au supravieţuit. Autorităţile au informat că lichidul era un medicament folosit pentru a trata infecţiile pielii.

 Trei persoane, printre care şi şoferul atacatorilor, au fost condamnate. O a patra persoană este căutată în continuare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: