Un român a fost ucis când livra colete Amazon, în Anglia. Comunitatea strânge bani pentru fiica sa de trei luni

Un român a fost ucis când livra colete Amazon, în Anglia. Comunitatea strânge bani pentru fiica sa de trei luni

Româmnul ucis ân Anglia

Un tânăr român, tatăl unei copile de trei luni, a murit luna trecută, după ce a fost accidentat de un autoturism în timp ce livra colete.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bogdan Chiriţă, în vârstă de 21 de ani, din Argeş, care avea o fiică de trei luni, a murit luna trecută, la câteva zile după ce a fost izbit violent de un autoturism pe Clay Lane, în timp ce căra în braţe colete. 
 
O campanie de strângere de fonduri demarată în memoria sa şi pentru a-i susţine familia îndurerată. Până în prezent s-au strâns peste 18.000 de lire sterline, după ce oameni cu inima bună din toată Marea Britanie au donat mii de lire sterline. 
 
Florentina Roxana Duicin, care a lansat campania, a declarat: „Situaţia este complicată pentru partenera lui, deoarece ea a născut în urmă cu trei luni, iar acum ea şi fetiţa au rămas singure şi au nevoie de ajutorul nostru. Sper, prin această strângere de fonduri, să le putem oferi o mână de ajutor atât soţiei, cât şi copilului”. 
 
Autorităţile din Marea Britanie fac apel la oricine a fost martor la coliziune sau care a văzut oricare dintre părţi înainte de incident să ia legătura cu ofiţerii de poliţie. 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările