Un român cunoscut ca „ciupitorul de funduri“, scutit de închisoare în Marea Britanie pentru că nu poate vorbi engleza

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Bărbuţu a recunoscut că ciupea de fund femei ce se aflau singure FOTO David McGugh/Brighton Pictures via Daily Mail
Constantin Bărbuţu a recunoscut că ciupea de fund femei ce se aflau singure FOTO David McGugh/Brighton Pictures via Daily Mail

Un român plecat la spălat vase în Marea Britanie şi recunoscut vinovat în 11 cazuri de agresiuni sexuale a scăpat de pedeapsa la închisoare cu executare pentru că nu poate vorbi limba engleză.

Un român de 22 de ani plecat acum câţiva ani la muncă în Marea Britanie şi-a căpătat renumele de „ciupitorul de funduri“. Douăzeci şi patru de femei din Brighton, un oraş de pe coasta de sud a Angliei, au sesizat poliţia în cazul său în perioada septembrie 2016-februarie 2017. El le-ar fi agresat noaptea, în timp ce făceau jogging sau pur şi simplu se plimbau singure. După ce le ciupea de fund, agresorul o lua la goană cu bicicleta, relatează Daily Mail.

Adus în faţa Tribunalului din Brighton, tânărul originar din România s-a declarat vinovat în 11 cazuri.

Cu toate acestea, judecătorul a decis să nu-l trimită după gratii. El i-a dat o sentinţă de 12 de luni de închisoare şi altele zece la nouă luni de închisoare, dar a decis să le suspende pentru doi ani. Judecătorul şi-a motivat decizia de a le suspenda prin faptul că românul nu poate vorbi limba engleză şi are probleme psihice. În schimb, tânărul agresor va fi nevoit să urmeze timp de 40 de zile un program de reabilitare psihosocială.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite