Un român a bătut cu o bară de fier doi poliţişti şi un biciclist în Germania şi a sugrumat un câine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incident violent în oraşul german Karlsruhe, provocat de un român în vârstă de 34 de ani. Victime agresivităţii tânărului au căzut doi poliţişti, un biciclist şi un câine.

Sâmbătă, în jurul orelor 14.00, românul a intrat într-un conflict cu un bărbat aflat pe scuter şi cu un şofer, dar cei doi au scăpat nevătămaţi. Ulterior, din motive necunoscute încă, a atacat cu o bară de fier un biciclist aflat în trafic. În urma loviturii primite, victima a căzut inconştientă, deşi purta cască pe cap, fiind apoi transportată la spital. 

O patrulă de poliţie care a intervenit a ajuns, de asemenea, la spital, în urma violenţei românului care a opus rezistenţă. Aflat încă în posesia barei de fier, el s-a năpustit şi asupra oamenilor legii: o poliţistă şi colegul ei au fost şi internaţi, iar un al treilea poliţist a refuzat să fie transportat la spital, potrivit presei locale

Din cauza agresivităţii românului, forţele de ordine au apelat la un câine poliţist. Însă şi animalul a fost uşor rănit, fiind sugrumat de atacator, dar se află în afara oricărui pericol. Abia după ce poliţia a folosit un dispozitiv de imobilizare atacatorul a putut fi dezarmat şi transportat la spital pentru îngrijiri. Bărbatul a fost arestat, fiind deschisă o anchetă pentru a stabili ce a dus la izbucnirea conflictului, dar nu este exclusă varianta  ca agresorul să sufere de afecţiuni psihice. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite