Un român de 22 de ani, condamnat la trei ani de închisoare în Marea Britanie după ce a furat 53 de telefoane mobile în timpul unui concert rock

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Telefoanele furate de românul Alin Marin FOTO swns.com via The Mirror
Telefoanele furate de românul Alin Marin FOTO swns.com via The Mirror

Un tânăr originar din România a reuşit să fure 53 de telefoane mobile în timpul unui concert rock desfăşurat la Birmingham, în centrul Angliei. Românul şi-a recunoscut fapta şi a fost condamnat la trei ani de închisoare.

Alin Marin, un român de 22 de ani care s-a dus în Marea Britanie pentru a munci în construcţii, a furat 53 de telefoane mobile în timpul unui concert ţinut de trupa rock Royal Blood pe 18 noiembrie la Arena Birmingham, relatează The Mirror.

Tânărul s-a pregătit în detaliu pentru a săvârşi fapta. El s-a echipat cu un costum de înot pentru a ascunde telefoanele mobile, iar peste acesta a îmbrăcat hainele obişnuite.

Cu toate acestea, nu a reuşit să scape de vigilenţa poliţiei, fiind prins în parcarea arenei la scurt timp după comiterea furturilor.

Marin, care nu are un domiciliu fix pe teritoriul britanic, şi-a recunoscut fapta şi a fost condamnat luni la trei ani de închisoare de un tribunal din Birmingham.

Roman prins furand telefoane in Marea Britanie FOTO swns.com via The Mirror

Alin Marin FOTO swns.com via The Mirror

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite