Un român de 20 de ani, atacat de doi conaţionali la Londra: l-au lăsat să moară într-o baltă de sânge

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Pitic se întorcea de la o petrecere când a fost atacat la metrou FOTO Facebook
Florin Pitic se întorcea de la o petrecere când a fost atacat la metrou FOTO Facebook

Un român în vârstă de 20 de ani din Suceava a fost atacat într-o staţie de metrou din Londra şi lăsat să moară. Florin Pitic se întorcea, în noaptea de 9 spre 10 martie, de la o petrecere, când a fost atacat de doi bărbaţi în vârstă de 23 de ani, puţin după miezul nopţii, în staţia Queensbury.

Principalii suspecţi sunt alţi doi români, Ciprian Mandachi şi Alin Mihai, care au fost deja arestaţi, porivit BBC. Ei au intrat într-o altercaţie cu victima care, în urma unei lovituri s-a dezechilibrat şi s-a lovit cu capul de ciment, unde a rămas inconştient într-o baltă de sânge.

„În jurul orei 12:30 AM, la staţia de metrou Queensbury, a avut loc un conflict, în urma căruia a fost agresat un bărbat. Acesta s-a lovit puternic la cap şi a murit la spital, în ciuda eforturilor medicilor. Familia lui a fost informată şi primeşte asistenţă“, potrivit poliţiei londoneze.

Moartea românului este a opta crimă petrecută în Londra în decurs de zece zile. Tânărul era din Vicovu de Sus, Suceava, şi locuia în Londra împreună cu fratele său. „Sunt devastat Florin era un om bun şi muncitor. Este o tragedie pentru familia noastră şi vrem să se facă dreptate“, a declarat el pentru Standard.co.uk.  

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite