VIDEO Un puternic incendiu devastează REMAT Voluntari. Pericol imens de extindere. Populaţia, alertată prin sistemul Ro-ALERT

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO ISU
FOTO ISU

Un puternic incendiu a izbucnit, pe Şoseaua de Centură, la un punct de tip REMAT de colectare-reciclare a autoturismelor din comuna Voluntari. După două ore de luptă cu flăcările, pompieri, care au adus în zonă peste 15 maşini de stingere, au anunţat că focul este localizat. Asta, după ce autorităţile au remis mesaj de avertizare a populatiei prin intermediul Ro-Alert din cauză că un nor mare de fum se îndreaptă spre Bucureşti.

UPDATE Puţin după ora 15.00, pompierii militari au anunţat că incendiul a fost localizat. Focul nu s-a extins la locuinţele din zonă şi nu sunt persoane rănite.

UPDATE Fumul foarte puternic este vizibil de la o distanţă de 5 kilometri, iar Poliţia Rutieră îi sfătuieşte pe şoferii care ajung în zonă să ruleze cu prudenţă  şi să ia în calcul că traficul rutier poate fi oprit dacă fumul va ajunge pe suprafaţa carosabilă.

UPDATE „Degajări mari de fum, norul de fum se îndreaptă spre direcţia Bucureşti. Pentru asigurarea protecţiei rămâneţi pe cât posbil în incintă, închideţi geamurile şi nu vă expuneţi la fum", au transmis autorităile prin Ro-ALERT.

UPDATE Pompierii militari au suplimentat masiv numărul maşinilor de intervenţie acesta ajungând la 18. Unele lucrează la stingerea incendiului, iar câteva la protejarea vecinătăţilor pentru că pericolul de extindere este din ce în ce mai mare. Mai grav este că nu au fost identificaţi hidranţi. 

În plus, la incendiu acţionează şi 3 echipaje de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al localităţii Voluntari.

Focul s-a răspândit rapid şi a cuprins o stivă de maşini de aproximativ 1000 de metri pătraţi existând şi pericolul de extindere la unele spaţii de depozitare şi la câteva utilaje aflate în zonă. La faţa locului, în acest moment, pompierii intervin cu 6 autosppeciale de stingere. Conform primelor date nu sunt persoane rănite.

Ştire în curs de actualizare

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite