Un poliţist care lucra la dispeceratul Ministerului Apărării a fost arestat pentru tentativă de viol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un poliţist care a lucrat la dispeceratul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) a fost arestat preventiv de magistraţii Judecătoriei Sectorului 1, după ce ar fi încercat să o violeze pe secretara unui cabinet notarial de pe Calea Victoriei.

Potrivit unor surse din cadrul Poliţiei, subofiţerul  a fost arestat preventiv joi, pentru tentativă de viol, la propunerea Parchetului Judecătoriei Sectorului 1.

Angajata notariatului le-a spus poliţiştilor că săptămâna trecută, în timp ce se afla la serviciu, în birou ei a intrat un bărbat necunoscut, care a obligat-o să-şi scoată lenjeria intimă, a sărutat-o, apoi a încercat să întreţină raporturi sexuale cu ea, moment în care a fost salvată de o colegă care a intrat în birou, au precizat sursele citate.

Ulterior, angajatul MAI a fugit din notariat, însă a fost prins la scurt timp de poliţiştii Secţiei 1.

Bărbatul are 37 de ani şi este din Ploieşti, fiind dispecer la Ministerul Afacerilor Interne din 2002, când a fost angajat din sursă externă.

Ministerul Afacerilor Interne a precizat într-un comunicat de presă că, în momentul săvârşirii faptei, angajatul instituţiei era în afara orelor de program.

Angajatul MAI a fost trecut în rezervă pe 16 mai, după ce a fost pus sub acuzare pentru tentativă de viol.

„Conducerea Ministerului Afacerilor Interne se disociază de astfel de acte şi comportamente care nu au nicio legătură cu statutul unui funcţionar public şi care afectează grav imaginea instituţiei. De asemenea, MAI va sprijini ancheta procurorilor prin punerea la dispoziţie a oricăror informaţii solicitate”, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite