Un poliţist din Capitală a fost rănit de maşina unui taximetrist care circula cu permisul suspendat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un poliţist de la Rutieră a fost lovit, luni seara, de un taximetrist FOTO Adevărul
Un poliţist de la Rutieră a fost lovit, luni seara, de un taximetrist FOTO Adevărul

Un poliţist de la Brigada Rutieră din Capitală a fost rănit uşor, luni seară, de maşina unui taximetrist care circula ilegal, având permisul suspendat.

Incidentul s-a produs în jurul orei 20.00, la intersecţia Bulevardului Regina Elisabeta - Calea Victoriei, potrivit Mediafax.

Poliţistul i-a făcut semn taximetristului să oprească, în vederea unui control de rutină. Taximetristul şi-a continuat, însă, drumul şi l-a acroşat pe poliţist, rănindu-l uşor. El a fost oprit în scurt timp de un echipaj de Poliţie, iar în urma cercetărilor s-a stabilit că acesta conducea deşi avea permisul suspendat.

Atât şoferul, cât şi poliţistul sunt audiaţi pentru a se stabili circumstanţele exacte ale producerii incidentului.

Numai pentru faptul că a condus având permisul suspendat, taximetristul riscă amendă sau chiar închisoare de la şase luni la trei ani.

Citeşte mai multe ştiri pe aceeaşi temă:

Poliţistul de circulaţie lovit în Capitală a fost victima unui procuror CSM

Inspectorul şef adjunct de la Inspecţia Judiciară din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), procurorul Gheorghe Stan, este şoferul care a lovit cu maşina, miercuri, un agent de poliţie care dirija circulaţia în Piaţa Naţiunile Unite din Capitală. Poliţistul a fost dus la Spitalul Universitar, însă nu a rămas internat.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite