Încă un cadru medical a pierdut lupta cu Covid-19. O asistentă din Botoşani a murit de coronavirus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Virusul ucigaş. FOTO Shutterstock
Virusul ucigaş. FOTO Shutterstock

Încă un deces în rândul cadrelor medicale din cauza infecţiei cu noul coronavirus. O asistentă din Botoşani a murit din cauza COVID-19. Femeia avea 46 de ani şi lucra la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Botoşani.

În urmă cu câteva săptâmâni, asistenta s-a infectat cu coronavirus. Pentru că starea sa de sănătate s-a înrăutăţit, asistenta a fost transferată la Iaşi şi internată pe secţia Reanimare a Spitalului de Boli Infecţioase. În ciuda eforturilor medicilor, asistenta a decedat. 

"A fost o internare lungă în Terapie Intensivă, de aproape două săptămâni, a urmat tratamentul cu Remdesivir, a avut două rezultate negative la testul pentru SARS-CoV-2. Nu avea comorbidităţi care să determine o atât de mare imunodepresie sau afectare anterioară încât să putem spune că a avut un teren la care să ne facă să ne gândim că ar putea prezenta o formă atât de gravă. Ea, de la început, a fost internată la Terapie Intensivă", a declarat Carmen Dorobăţ, managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite