Un microbuz s-a răsturnat la intrarea pe autostrada A1, în zona localităţii Ciorogârla

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un microbuz s-a rasturnat pe Autostrada Bucureşti - Piteşti FOTO Adevărul
Un microbuz s-a rasturnat pe Autostrada Bucureşti - Piteşti FOTO Adevărul

Un microbuz s-a răsturnat, miercuri, la intrarea pe autostrada A1, în zona localităţii Ciorogârla, în solicitarea făcută la numărul unic de urgenţă 112 fiind anunţate cinci victime.

UPDATE 13.20: Cinci persoane aflate în microbuzul s-a răsturnat la intrarea pe autostrada A1, în zona localităţii Ciorogârla, vor fi transportate la spital, pentru diverse fracturi, a declarat, miercuri coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa.

Medicul Bogdan Opriţa a precizat că cele cinci persoane care necesită transport la spital au suferit politraumatisme, respectiv fracturi de bazin şi de membre inferioare şi superioare.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ilfov, Simion Petruş, a declarat că în urma accidentului au fost rănite trei persoane, iar alte două sunt încarcerate. Echipajul ISU intervine pentru scoaterea celor două persoane rămase încarcerate în microbuz în urma accidentului.

Managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov, Alis Grasu, a declarat că trei dintre răniţi sunt transportaţi la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Alis Grasu a precizat că este vorba de doi bărbaţi şi o femeie, cu politraumatisme, la torace, membre, faţă, coloană, toţi fiind conştienţi.

Microbuzul s-a răsturnat miercuri, la intrarea pe autostrada A1, în zona localităţii Ciorogârla, în solicitarea făcută la numărul unic de urgenţă 112 fiind anunţate patru-şase victime.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ilfov, Claudia Burada, a declarat pentru MEDIAFAX că, din primele investigaţii, rezultă că accidentul s-a produs fie din cauza vitezei excesive, fie din cauza unei defecţiuni tehnice.

Burada a precizat că microbuzul a ieşit de pe drum, a ajuns într-un şanţ de pe marginea drumuluui şi apoi s-a răsturnat.

Şoferul le-ar fi spus poliţiştilor aflaţi la faţa locului că nu-şi mai aminteşte nimic.


Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ilfov, Simion Petruş, a declarat pentru Mediafax că în apelul primit a fost anunţat faptul că un microbuz s-a răsturnat la intrarea pe autostrada A1 spre localitatea Ciorogârla.

Simion Petruş a spus că la faţa locului a fost trimis un echipaj de descarcerare.

Directorul medical al Serviciului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov, Cristian Grasu, a declarat că în apelul la numărul 112 a fost anunţat faptul că ar fi vorba de patru-şase victime.

Cristian Grasu a precizat că la faţa locului au fost trimise şase echipaje, trei de la SABI, două de la SMURD şi un echipaj de descarcerare.

El a precizat că, din datele transmise de echipajele aflate la faţa locului, nicio persoană nu ar fi încarcerată

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite