Un microbuz a intrat într-o şcoală la intrarea în Cavnic: 10 răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zece persoane au fost rănite uşor într-un accident la Cavnic, chiar în timp ce în faţa prefecturii din Baia Mare se derula inaugurarea SMURD Maramureş.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Un microbuz plin cu călători a intrat în clădirea şcolii cu clasele I-IV „Roata” din Cavnic, în jurul orei 11.00. Imediat după impact, microbuzul s-a răsturnat aproape de Hotelul Roata. Zece persoane au fost rănite uşor, fiind transportate la spitalul judeţean din Baia Mare. Victimele au suferit fracturi, contuzii şi plăgi, dar sunt conştiente.

Accidentul a alarmat autorităţile din Baia Mare, aflate chiar în acel moment la festivitatea de inaugurare a SMURD, astfel că spre locul accidentului au pornit două ambulanţe SMURD, una de terapie intensivă şi una de prim-ajutor, precum şi un camion de descarcerare.

„S-a dovedit încă o dată cât de vital este SMURD şi totodată necesitatea pe care o avea Maramureşul de acest serviciu”, a declarat Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii Publice.

Din primele informaţii reiese că accidentul s-a produs din cauza unor defecţiuni la sistemul de frânare al autovehiculului.

Urmăreşte în timp real ultimele noutăţi despre accident pe baia-mare.adevarul.ro

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite