Un lift de la Casa Presei în care erau cinci persoane a căzut de la etajul doi. Două persoane au fost rănite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un lift de la Casa Presei în care se aflau patru persoane a căzut de la etajul doi FOTO Adevărul
Un lift de la Casa Presei în care se aflau patru persoane a căzut de la etajul doi FOTO Adevărul

Un lift de la Casa Presei în care erau cinci persoane a căzut de la nivelul etajului doi. Două persoane au fost transportate la spital.

UPDATE 18.27 Persoanele aflate în liftul de la Casa Presei erau în timpul programului de lucru, astfel încât incidentul ar putea fi încadrat în categoria accidentelor colective, Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Bucureşti demarând cercetări, a declarat şeful instituţiei, Constantin Bujor, citat de Mediafax.

Inspectorul general de la ITM Bucureşti, Constatin Bujor, a precizat că inspectorii de muncă vor verifica împrejurările şi cauzele producerii accidentului, urmând să stabilească dacă acesta a fost accident de muncă.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Daniel Vasile, a explicat că în liftul de la Casa Presei care a căzut în gol erau cinci persoane, două fiind transportate la spital.

Coordonatorul SMURD Bucureşti, dr. Bogdan Opriţa, a precizat că unul dintre răniţi a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, având o contuzie la spate, iar celălalt a fost preluat de o maşină de la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov (SABI).

Managerul SABI, dr. Alis Grasu, a declarat că persoana transportată cu ambulanţa SABI avea fractură la genunchiul drept şi a fost dusă la Spitalul de Urgenţă Elias.

Potrivit lui Daniel Vasile, celalalte trei persoane aflate în lift aveau răni uşoare şi au refuzat să fie transportate la spital.

UPDATE 17.03 Din primele informaţii ale ISU Bucureşti reiese că sistemul de frânare al liftului a aplanat impactul, astfel că niciuna dintre persoanele care se aflau în lift în acel moment nu a fost grav rănită. La faţa locului au ajuns două echipaje ale Ambulanţei Bucureşti.

Două din cele patru persoane care se aflau în lift au ieşit singure, iar celelalte două vor fi transportate la spitalul Floreasca.

Ştire în curs de actualizare

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite