Un deţinut a evadat de la un punct de lucru din Capitală. Bărbatul execută o pedeapsă pentru furt, la Penitenciarul Jilava

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un deţinut condamnat pentru furt a evadat vineri dimineaţa de la un punct de lucru din Sectorul 5 al Capitalei. Autorităţile cer ajutorul cetăţenilor pentru a prinde fugarul.

Bărbatul are 32 de ani, înălţimea - 1,75 m, ochi căprui, păr şaten închis, un tatuaj pe braţul stâng şi purta un tricou negru, pantaloni negri şi o şapcă, la fel, de culoare neagră. Individul purta pantofi de tip sport de culoare neagră. Poliţiştii din Ilfov şi Teleorman îl caută şi fac apel la cetăţeni să ajute pentru prinderea cât mai rapidă a bărbatului.

Deţinutul este condamnat la 5 ani şi 8 luni pentru furt calificat.

„Vineri, în jurul orei 10,00, s-a constatat că deţinutul Mogoş Aurel, născut la data de 25.02.1986, condamnat la 5,8 ani pentru furt calificat, regim semideschis, a părăsit punctul de lucru AES, situat în Bucureşti, sectorul 5, unde presta activităţi lucrative“, se arată într-un comunicat de presă al Penitenciarului Jilava.

Administraţia Penintenciarelor Instituţia precizează că au fost luate măsuri pentru blocarea căilor de acces şi au fost trimise mai multe echipe de căutare formate din angajaţi ai Penitenciarului Bucureşti Jilava. În căutarea bărbatului se implică şi Inspectoratul de Poliţie Ilfov, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Ilfov, Poliţia de Frontieră, DGPMB şi IPJ Teleorman.

Sursa citată adaugă că a fost deschisă o anchetă administrativă pentru a stabili circumstanţele care au condus la producerea evenimentului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite