UPDATE Evadatul de la Penitenciarul Rahova a fost prins la Focşani

UPDATE Evadatul de la Penitenciarul Rahova a fost prins la Focşani

Deţinutul a evadat dintr-un punct de lucru

Un deţinut de la Penitenciarul Bucureşti Rahova, care executa în regim deschis o pedeapsă de 13 ani şi patru luni pentru omor, a evadat de la un punct de lucru exterior, unde desfăşura activităţi de întărire a dispozitivului de pază.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Deţinutul de la Penitenciarul Bucureşti Rahova care a evadat, luni, de la un punct de lucru exterior, a fost prins, marţi, la Focşani, de lucrătorii Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP), au declarat surse din Poliţie, pentru News.ro.

La această oră, deţinutul se află în custodia Penitenciarului Focşani, au precizat sursele citate.

El riscă o pedeapsă cu închisoarea între şase luni şi trei ani pentru evadare, potrivit Codului penal.

Luni, în jurul orei 20.00, deţinutul Bogdan Iftimie „a părăsit un punct de lucru exterior, unde presta activităţi lucrative şi desfăşura activităţi de întărire a dispozitivului de pază”, potrivit Penitenciarului Rahova.

Pentru prinderea deţinutului evadat au fost blocate căile de acces spre posibilele direcţii în care ar fi putut pleca acesta, a fost alarmat personalul penitenciarului şi au fost trimise de urgenţă mai multe echipe de căutare formate din angajaţi ai unităţii de detenţie, care cooperează cu Poliţia Română, Poliţia Judeţului Ilfov, Jandarmeria Capitalei şi Poliţia de Frontieră.

De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus efectuarea unei anchete administrative, pentru a analiza circumstanţele care au dus la evadarea deţinutului.

Persoanele care pot da informaţii care să ajute la prinderea deţinutului pot suna la numărul de urgenţă 112, la Penitenciarul Rahova - 021. 420.24.28 sau pot merge la cea mai apropiată unitate de poliţie.

Bogdan Iftimie are 28 de ani, înălţime 1,64 met ri, ochi verzi, frunte îngustă, ridată, păr şaten închis, statură mijlocie, iar când a evadat purta pantalon tip jeans şi jachetă de culoare închisă, domiciliul acestuia fiind în localitatea Secuieni, judeţul Bacău.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: