Un deţinut condamnat la 10 ani de puşcărie pentru tâlhărie a evadat de la Jilava. Jandarmii şi Poliţia îl caută

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un deţinut a evadat  miercuri noapte de la penitenciarul Jilava. Bărbatul, condamnat la 10 ani de închisoare pentru tâlhărie, executa pedeapsa în regim semideschis.

Deţinutul, în vârstă de 29 de ani, are 1,69 metri înălţime, mai multe tatuaje pe umeri, iar în momentul evadării purta o geacă maronie, blugi şi adidaşi.

Bărbatul, pe nume Azamfirei Valeriu Constantin, a escaladat gardul închisorii.

Poliţia şi jandarmii au instituit filtre în zona penitenciarului din judeţul Ilfov.

„A părăsit penitenciarul, prin escaladarea gardurilor împrejmuitoare. În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice în astfel de situaţii, respectiv: blocarea căilor de acces- posibile direcţii de deplasare, alarmarea personalului unităţii, trimiterea de urgenţă a mai multor echipe de căutare formate din angajaţi ai Penitenciarului Bucureşti Jilava, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie Ilfov, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Ilfov si Poliţia de Frontieră, DGPMB.

De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative, care să analizeze circumstanţele care au condus la producerea evenimentului.

În cazul în care deţineţi informaţii care ar putea ajuta la identificarea sau capturarea deţinutului vă rugăm să contactaţi cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sunaţi la numărul de telefon 112”,  spune comisar şef Cristian Erving Micu, purtător de cuvânt, Penitenciarul Bucureşti Jilava.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite