Un cutremur de 3 grade s-a produs miercuri dimineaţă în Vrancea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un nou cutremur a avut loc, miercuri dimineaţă, în Vrancea FOTO Adevărul
Un nou cutremur a avut loc, miercuri dimineaţă, în Vrancea FOTO Adevărul

Un nou cutremur a avut loc, miercuri dimineaţă, în zona Vrancea. Seismul de 3 grade Richter s-a produs la o adâncime de 109 kilometri.

Cutremurul a avut loc la ora 6.00 şi s-a produs în apropierea oraşelor Focşani (35 de kilometri), Mărăşeşti (37 de kilometri), Covasna (46 de kilometri), Adjud (46 de kilometri) şi Oneşti (51 de kilometri).

 Acesta este al doilea seism care a avut loc în zona Vrancea în această săptămână, după ce luni s-a produs un cutremur de 3,6 grade.

Citeşte mai multe ştiri pe aceeaşi temă:

Un cutremur de 3,6 grade s-a produs luni în Vrancea

Un cutremur cu magnitudinea de 3,6 grade s-a înregistrat luni seară, la ora 19.55, în zona seismică Vrancea, informează Institutului Naţional pentru Fizica Pământului (INFP).

Cutremur de 2,7 grade în Vrancea

Un cutremur cu magnitudinea de 2,7 grade pe scara Richter s-a produs duminică, la ora 04.03, în judeţul Vrancea, la o adâncime de 87 kilometri, potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului (INFP).

Două cutremure, de 3,6 şi 3,4 grade, în zona Vrancea

Un cutremur cu magnitudinea de 3,6 grade pe scara Richter s-a produs joi, la ora 03.24, în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, fiind urmat de un altul de 3,4 grade, la ora 05.48, potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului (INFP).

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite