Un cuplu din Italia a plecat în vacanţă la Cracovia, dar a ajuns la Craiova. Reacţia turiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO  gazzettinodelchianti.it
FOTO  gazzettinodelchianti.it

Un cuplu de italieni a plecat în vacanţă la Cracovia (Polonia), însă la sosire şi-a dat seama că a ajuns în România, la Craiova.

„Imaginaţi-vă scena. Plecaţi în vacanţă, în Polonia, în frumosul oraş Cracovia, unde vă aşteaptă şi prieteni. Şi, de îndată ce coborâţi din avion, la aeroport, vă aflaţi la peste o mie de kilometri distanţă, în Craiova. În România, lângă Bucuresti”, scrie gazzettinodelchianti.it.

Cuplul Paola şi Massimo, din Quarate, a mers la o cunoscută agenţie de turism din Florenţa pentru a cumpăra două bilete de avion spre Cracovia (Polonia), unde îi aşteptau nişte prieteni.

„În schimb, am plecat de pe aeroportul din Bologna şi am ajuns la Craiova (România). La început am râs, dar apoi ne-am supărat”, spun cei doi.

Eroarea a apărut  din cauza asemănării celor două nume. Şi Paola spune şi de ce nu li s-a părut ciudat.

„În naivitatea mea, am crezut că acesta este numele oraşului scris în poloneză. Am avut încredere şi ne-am continuat călătoria în pace. Când am coborât la aeroport şi am realizat că suntem în România a fost un şoc”, a spus ea.

Deoarece nu au mai avut cum să organizeze un zbor spre Cracovia pe timpul vacanţei rămase, cei doi s-au cazat la un hotel din Craiova, iar la întoarcere spun că vor rezolva situaţia cu agenţia e turism:

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite