Un consul onorific al Serbiei, băut la volan, a rănit o poliţistă încercând să fugă de agenţii Brigăzii Rutiere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un oficial al Consulatului Serbiei a accidentat o poliţistă de la brigada rutieră, după ce a vrut să scape de filtrul brigăzii rutiere, potrivit Digi24.

Incidentul s-ar fi produs în zona Pipera. Autoturismul condus de consulul onorific al Serbiei a încercat să scape de controlul poliţiei şi a acroşat maşina brigăzii rutiere, o agentă fiind rănită uşor, potrivit Digi 24.

„La ora 00:30, în zona Pipera, agenţi de poliţie din cadrul Brigăzii Rutiere, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au efectuat semnal regulamentar de oprire faţă de un conducător auto. Acesta a refuzat să oprească şi şi-a continuat deplasarea pe Şos. Pipera. S-a procedat la urmarirea acestuia, poliţiştii solicitând sprijinul colegilor din zonă. Un echipaj aflat în traseul conducătorului auto a efectuat semnal de oprire autovehiculul, însă acesta nu a oprit şi a lovit autospeciala de poliţie“, potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, scrie Mediafax.

Şoferul a fost somat de mai multe ori să oprească şi, în cele din urmă, el a intrat în una din autospecialele poliţiei angrenate în prinderea lui. 

În urma impactului, o poliţistă a fost accidentată uşor şi a fost transportată la Spitalul Florească, din Bucureşti, au precizat sursele citate. 

Diplomatul a fost prins, încătuşat şi dus la sediul Polţiţiei Ruiere. Bărbatul a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind de 0.34 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

În maşină se mai aflau trei persoane, iar diplomatul care a încercat să fugă de poliţie este cetăţean elveţian şi are 42 de ani. 

Poliţiştii au deschis dosar penal şi luni dimineaţă se vor prezenta cu dosarul la parchet, au precizat surse din Brigada Rutieră pentru Digi24.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite