Un student indian a murit când încerca să scape de doi români care l-au sechestrat şi jefuit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Românii au fost arestaţi
Românii au fost arestaţi

Doi români care au jefuit şi sechestrat un cetăţean indian au fost arestaţi preventiv, vineri, de Parchetul Tribunalului Bucureşti. Ei sunt cercetaţi pentru tâlhărie şi lipsire de libertate urmată de moartea victimei.

Indianul a încercat să scape din locuinţa unde era ţinut de agresori, dar nu a reuşit, pierzându-şi viaţa în urma acestei tentative.

"Din probele administrate până în prezent, a rezultat că la data de 06.05.2018, după o racolare prealabilă, în locuinţa lor din Bucureşti, sector 4, inculpaţii S.C.S. şi M.G.A. au deposedat-o prin violenţă pe victima S.A.S., cetăţean indian în vârstă de 23 de ani, de bunurile pe care aceasta le avea asupra sa, respectiv suma de 50 de lei şi un port-document cu carduri. La un moment dat, inculpatul S.C.S. a ieşit din locuinţă pentru a cumpăra bunuri cu cardul sustras de la victimă, lăsându-l pe inculpatul M.G.A. să o păzească. La scurt timp, inculpatul S.C.S. a revenit, exact în momentul în care cetăţeanul indian, profitând de faptul că în locuinţă rămăsese un singur agresor, a ripostat şi a încercat să scape. Astfel, a ieşit în balconul locuinţei şi a încercat să treacă prin exterior la altă fereastră. În aceste împrejurări victima a căzut de la 14 metri înălţime, decedând câteva ore mai târziu", transmit procurorii printr-un comunicat de presă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite