VIDEO Mogul imobiliar din Bucureşti, reţinut pentru că şi-a violat soţia şi a încercat să o omoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un celebru om de afaceri din Capitală a fost reţinut astăzi de procurori şi poliţişti ai Serviciului Omoruri pentru viol şi tentativă de omor după ce a încercat să-şi ucidă soţia, pe care ulterior a violat-o.

”În data de 08.08.2020, în jurul orei 0.56, în timp ce se afla pe balconul unui apartament din staţiunea Mamaia, judeţul Constanţa, inculpatul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a agresat-o fizic pe soţia sa, lovind-o cu capul de cada tip jacuzzi aflată pe balcon şi ţinând-o cu capul scufundat în apă, urmârind astfel să îi suprime viaţa, rezultat care nu s-a produs datorită intervenţiei altor persoane”, transmit anchetatorii.

Concret, după câteva ore petrecute într-un club, Mihai Bizu şi soţia sa Irina Popescu, căci despre ei este vorba, s-au dus în apartamentul unor prieteni. Acolo a izbucnit scandalul, iar femeia a scăpat după ce a intervenit proprietarul apartamentului. Irina Popescu a fugit la hotelul în care erau cazaţi. La scurtă vreme aici a sosit şi soţul ei care a violat-o. 

Aceasta a depus plângere împotriva bărbatului cu care este căsătorită de doi ani, iar acesta a fost reţinut. La această oră este audiat de ofiţerii Serviciului Omoruri. 

Bizu va fi prezentat în faţa unui judecător de drepturi şi libertăţi cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Mihai Bizu este un cunoscut dezvoltator imobiliar din Capitală, printre proiectele construite de acesta numărându-se Apollo Residence Berceni.

Soţia acestuia, Irina Popescu, este psihoterapeut, psihanalist şi instructor de yoga. 

Citeşte şi:

Cine este omul de afaceri Mihai Bizu, reţinut pentru că şi-a violat şi a încercat să-şi omoare soţia

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite