Un camion al Ministerului Apărării, care transporta un tanc, a fost lovit de un TIR pe Autostrada Soarelui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un camion cu platformă al Ministerului Apărării Naţionale (MApN), care transporta în Capitală un tanc, a fost lovit de un TIR, în noaptea de marţi spre miercuri, pe Autostrada Soarelui. În urma impactului nu au fost victime, ci doar avarii minore.

Accidentul a avut loc pe sensul Constanţa - Bucureşti, la kilometrul 25 al autostrăzii.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Autostrăzi, camionul MApN care transporta în Capitală un tanc, pentru o expoziţie de echipament militar, a fost lovit din spate de un TIR încărcat cu frigidere, al cărui şofer nu a păstrat distanţa corespunzătoare.

„Un autotren container nu a păstrat distanţa corespunzătoare în mers faţă de autovehiculul din faţă. Şoferul autotrenului a văzut prea târziu platforma din faţa sa, pe care se afla un tanc, şi nu a mai putut să frâneze. Camionul a intrat în plin în tanc, dar nicio persoană nu a fost rănită, fiind însă avariate uşor cele două autovehicule. În urma evenimentului nu a rezultat decât avariile celor două autovehicule”, a declarat agentul-şef Dănuţ Toma de la biroul de Poliţie A2, care a precizat că şoferul autotrenului a fost amendat, primind trei puncte de penalizare.

În urma impactului, rezervorul TIR-ului şi baia de ulei s-au spart, iar pompierii militari au intervenit, aruncând spumă pe asfalt pentru prevenirea unei explozii.

Traficul rutier nu a fost blocat sau îngreunat din cauza accidentului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite