Un câine a fost împuşcat în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un câine a fost împuşcat, în Capitală, de un bărbat FOTO Arhivă Adevărul
Un câine a fost împuşcat, în Capitală, de un bărbat FOTO Arhivă Adevărul

Un câine a fost împuşcat, sâmbătă seara, de un bărbat, chiar sub ochii stăpânei care ieşise să îl plimbe. Potrivit unor surse, bărbatul ar fi avut o armă de vânătoare.

Au tras un foc de armă în piciorul câinelui. În timp ce se zbătea, a început să spună că  «nu e câine care trebuie să trăiască, e un câine de laborator, să îmi iau un câine normal» şi l-au împuşcat”, a spus Gabriela Slate, proprietara câinelui.

Ea a anunţat la 112 că unul dintre câinii pe care îi plimba pe un teren din zona Unirii i-a fost ucis. 

„O persoană de sex feminin a sesizat la 112 că unul dintre câinii pe care îi plimba pe un teren viran din zona Splaiului Unirii i-a fost ucis de o persoană de sex masculin. Poliţiştii secţiei 13 s-au deplasat la faţa locului, urmează să identificăm persoanele care au ucis câinele”, a declarat Marius Giurăscu, şeful Serviciu Investigaţii Criminale Sector 3.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a identifica persoana care a ucis câinele, dar şi pentru a afla dacă aceasta aveau permis de port armă şi de ce au ucis câinele. Dacă va fi găsi vinovat, bărbatul riscă pedeapsa cu închisoarea.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite