Un cadru medical a intrat în şoc hipotermic după o operațiune de salvare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cadru medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui a intrat în şoc hipotermic, miercuri, după ce a participat, timp de peste şase ore, la o misiune de salvare a unui bărbat în vârstă de 55 de ani care avea afecţiuni cardiace, informează Mediafax.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, angajatul SAJ, în vârstă de 36 ani, a leşinat în staţia de ambulanţă din Murgeni, imediat după ce s-a întors de la o urgenţă la care participase mai bine de şase ore.

Bărbatul făcea parte dintr-un echipaj medical care a mers cu un TAB al Armatei la o intervenţie în localitatea Măluşteni, unde exista o solicitare pentru un bărbat de 55 ani cu afecţiuni cardiace.

"Ambulanţierul a trebuit să suporte gerul după ce maşina Armatei, la care am apelat pentru a putea ajunge la bolnav, s-a stricat în timp ce se întorcea de la intervenţie. A stat în zăpadă şi ger câteva ore pentru a ajuta militarii să repare acel TAB al Armatei. După ce a reuşit să ducă pacientul la spital, angajatul nostru a revenit în staţia de ambulanţă din Murgeni, unde imediat ce s-a aşezat pe un scaun a leşinat, intrând în şoc hipotermic. Norocul lui a fost că prin preajmă se aflau colegi de-ai lui, care l-au transportat imediat la spitalul din localitate", a declarat, miercuri,managerul SAJ Vaslui, Aurora Popa.

Angajatul SAJ Vaslui a fost internat la spitalul din Murgeni.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite