Un bărbat suspectat de tâlhărie, transportat la spital după ce s-a tăiat la gât într-o sală de judecată

Un bărbat suspectat de tâlhărie, transportat la spital după ce s-a tăiat la gât într-o sală de judecată

Bărbatul se afla într-o boxă a acuzaţilor din Tribunalul Bucureşti FOTO Adevărul

Un bărbat a fost transportat de urgenţă, marţi, la Spitalul Universitar de Urgenţă, după ce s-a tăiat la gât şi la abdomen, cu o lamă, în faţa magistraţilor Tribunalului Bucureşti care judecau o contestaţie a acestuia la mandatul de arestare preventivă emis pe numele său pentru tâlhărie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit unor surse din Poliţie, bărbatul, Vasile Ion, în vârstă de 30 de ani, fusese scos din arestul Poliţiei Capitalei şi dus, sub escortă, la Tribunalul Bucureşti. În jurul orei 11.00, în timp ce se afla în boxa acuzaţilor, acesta a scos o lamă şi s-a tăiat la gât şi la abdomen, în faţa magistraţilor.

Imediat după incident, la Tribunalul Bucureşti au ajuns poliţişti ai Secţiei 10 şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă.

Managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu, a declarat, citat de Mediafax, că bărbatul avea o plagă de cinci centimetri în zona gâtului şi o înţepătură în abdomen. Acesta a fost transportat, pentru îngrijiri medicale, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Vasile Ion fusese adus în faţa instanţei Tribunalului Bucureşti pentru judecarea contestaţiei formulate de acesta împotriva mandatului de arestare preventivă pentru tâlhărie, emis pe numele său de instanţa inferioară.

Bărbatul se afla în boxa acuzaţilor împreună cu zece persoane, dintre care patru fuseseră aduse din penitenciar.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: