Un bărbat de 33 de ani, aflat sub influenţa alcoolului, s-a aruncat în faţa metroului în această dimineaţă. Tânărul a fost transportat la Spitalul Floreasca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un bărbat s-a aruncat în această dimineaţă în faţa metroului FOTO Adevărul
Un bărbat s-a aruncat în această dimineaţă în faţa metroului FOTO Adevărul

Un bărbat de 33 de ani aflat sub influenţa alcoolului s-a aruncat vineri dimineaţă în faţa metroului, la staţia Ştefan cel Mare, circulaţia fiind blocată preţ de câteva zeci de minute. În urma incidentului, tânărul a supravieţuit şi a fost transportat la Spitalul Floreasca din Capitală, pentru îngrijiri de specialitate. De asemenea, un echipaj de poliţie investighează circumstanţele în care a avut loc evenimentul.

„Bărbatul are 33 de ani şi a fost transportat la Spitalul Floreasca din Capitală pentru îngrijiri de specialitate. Momentan nu se cunosc motivele pentru care a recurs la acest gest. Din primele informaţii, reiese că a fost doar atins de oglinda garniturii de tren şi s-a lovit doar la spate. Colegii mei vor ancheta acest caz”, au explicat pentru adevarul.ro surse din Poliţia Capitalei.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al SMURD, medicul Bogdan Opriţa, a declarat pentru adevarul.ro că bărbatul este stabil din punct de vedere al funcţiilor vitale, el suferind un traumatism minor. „În schimb, este dramatic băut, să vedem dacă acceptă să primească îngrijiri la spital. Nu ştim încă dacă a fost vorba de o sinucidere, sau de o persoană căzută”, a continuat coordonatorul SMURD.

Pe 2 septembrie, un alt bărbat, în vârstă de 40 de ani s-a aruncat în faţa metroului în staţia Piaţa Unirii 2, dar a scăpat nevătămat, la faţa locului intervenind paramedicii SMURD pentru a-i acorda îngrijirile medicale necesare.

La vremea respectivă, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile, a declarat că în momentul în care bărbatul a văzut că vine metroul, s-a lungit pe şine, astfel încât garnitura a trecut peste el, fapt ce l-a ajutat să rămână în viaţă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite