Un bărbat a reclamat la Protecţia Consumatorului că s-a îmbătat cu apă plată, iar după ce a băut-o s-a urcat la volan. „Mi-au pus viaţa în pericol”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat a reclamat la Comisariatul pentru Protecţia Consumatorului Harghita că s-a îmbătat cu apa plată cumpărată dintr-un supermarket. Bărbatul consideră că producătorul acesteia i-a pus viaţa în pericol, deoarece după ce a băut-o s-a urcat la volan.

Şeful Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului Harghita, Laurenţiu Moldovan, a declarat că un bărbat a reclamat că s-a îmbătat cu apă plată. 

„Clientul a cumpărat dintr-un supermarket o apă plată şi după ce s-a urcat la volan a spus că simţea că îl ia cu ameţeli şi s-a îmbătat de la apă. A zis că producătorul este de vină pentru că i-a pus viaţa în pericol, dar şi vieţile celorlalţi participanţi la trafic. Noi ne-am făcut treaba. A trebuit să continuăm demersurile, am luat buletinele de analiză, ni le-a prezentat producătorul pentru lotul respectiv de apă. Evident că nu avea cum să se întâmple, iar apoi am încheiat acţiunea de control. Apa era bună, totul era în regulă”, a spus Laurenţiu Moldovan, citat de Mediafax.

În reclamaţie, clientul a scris ”o poveste lungă” şi a explicat ”la câte pericole s-a supus el şi ceilalţi participanţi la trafic”. Iniţial, consumatorul a făcut reclamaţie la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului (ANPC). ”La noi reclamaţia a ajuns după, nu mai ţin minte exact”, a mai spus Laurenţiu Moldovan. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite