Un bărbat care nu purta mască şi a refuzat să se legitimeze la protestul AUR din Capitală a fost luat pe sus de jandarmi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un tânăr a fost extras dintr-o mulţime ce protestează în centrul Bucureştiului şi a fost urcat în dubă Foto: Aleph News
Un tânăr a fost extras dintr-o mulţime ce protestează în centrul Bucureştiului şi a fost urcat în dubă Foto: Aleph News

Un bărbat care protesta, luni, în Piaţa Universităţii a fost ridicat de jandarmi şi dus la secţia de Poliţie, deoarece a refuzat să se legitimeze, dar şi să poarte mască. De altfel, la manifestaţia organizată de partidul AUR sunt mai multe persoane care nu poartă mască.

„Bărbatul a refuzat să poarte masca de protecţie, motiv pentru care i s-a pus în vedere să se legitimeze. A refuzat legitimarea, a devenit agresiv, a adresat injurii şi a refuzat solicitarea jandarmilor de a-i însoţi la secţia de poliţie, în vederea stabilirii identităţii, conform procedurii în vigoare. A încercat să smulgă materialele din dotarea jandarmilor şi a lovit cu picioarele. Prin urmare, a fost reţinut şi condus la secţia de poliţie, pentru luarea măsurilor legale ce se impun”, a transmis Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, potrivit Digi 24.

Tânărul a fost extras din mulţimea ce protestează în Piaţa Universităţii, deoarece nu purta mască, iar atunci când jandarmii s-au apropiat de el acesta s-a eschivat şi nu a vrut să se legitimeze.

Trei jandarmi au încercat să-l imobilizeze, unul se împiedică la un moment dat, iar în ajutor vin alte forţe de ordine.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite