A murit după ce a căzut de la etajul 5 al unui hotel din Capitală, încercând să nu fie prins de soţie cu prostituata pe care o cunoscuse pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 47 de ani din Capitală a murit după ce a căzut în gol joi, de la etajul cinci al unui hotel din Bucureşti, încercând să sară în balconul altei camere, prin exteriorul clădirii, pentru a nu fi prins de soţie în timp ce se afla cu o prostituată. Incidentul a fost sesizat de un trecător la 112, în jurul orei 11.04.

Bărbatul, de profesie marinar, se întorsese în noaptea de miercuri spre joi de pe mare şi se afla în camera unui hotel din zona Gării de Nord, cu o prostituată, pe care o cunoscuse prin intermediul site-ului de socializare Facebook.

Camera fusese închiriată chiar de soţia bărbatului de 47 de ani, care venise în Bucureşti cu câteva zile înainte pentru a participa la un simpozion. Cei doi soţi erau din Galaţi. La un moment dat, în apropierea miezului nopţii, soţia marinarului l-a sunat şi a venit în cameră pentru a se schimba. În acel moment bărbatul a încercat să fugă într-o altă cameră, sărind de la balconul camerei în care se afla în cel alăturat.

S-a dezechilibrat însă şi a căzut de la etajul cinci al hotelului pierzându-şi viaţa. 

Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs incidentul.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite