Un bărbat înarmat cu două cuţite a alergat doi copii în Parcul Tineretului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Arhivă
FOTO: Arhivă

Doi copii, de 10 şi 13 ani, au cerut ajutorul unui echipaj al Poliţiei Locale după ce au fost alergaţi prin parcul Tineretului de un bărbat înarmat cu două cuţite. Bărbatul, în vârstă de 64 de ani, a fost imobilizat de poliţiştii locali.

„Doi copii au fost alergaţi de către un bărbat înarmat cu cuţite. Cazul s-a petrecut ieri, în Parcul Tineretului din Capitală. Nu s-a ajuns la o tragedie datorită intervenţiei unei patrule din cadrul Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti~, a scris, pe Facebook, PLMB, informează digi24.ro. 

Cei doi copii, de 10 şi 13 ani, au fost foarte speriaţi după ce au fost alergaţi de bărbatul înarmat cu cuţite şi au cerut sprijinul poliţiştilor locali. Copii au povestit agenţilor locali că un bărbat i-a urmărit pe aleile parcului având două cuţite asupra lui. Copiii l-au indicat pe agresor, care a fost prins şi imobilizat de agenţii locali.

„În urma controlului corporal efectuat asupra suspectului - care prezenta şi halenă alcoolică - au fost găsite două cuţite cu lama de aproximativ 10 cm. În urma verificărilor s-a constatat faptul că persoana în cauză se numeşte S. P, în vârstă de 64 ani, domiciliat în municipiul Bucureşti, iar după identificare cel în cauză a fost predat pe bază de proces-verbal lucrătorilor Poliţiei Capitalei, pentru continuarea cercetărilor”, a precizat Poliţia

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite