Un bărbat a fost imobilizat de SPP după ce a strigat „Allahu Akbar“ la intrarea în Palatul Parlamentului, unde are loc târgul de nunţi Mariage Fest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incident de securitate a avut loc vineri dimineaţa în clădirea Parlamentului României, unde se desfăşoară Târgul de Nunţi Mariage Fest. Un bărbat a strigat "Allahu Akbar!", adică "Allah este mare!", înainte de a intra în zona în care se desfăşoară Târgul de Nunţi. Imediat, bărbatul a fost imobilizat de angajaţii SPP, controlat şi dus la o secţie de Poliţie.

Reprezentantul SPP (Serviciul de Protecţie şi Pază) a confirmat pentru adevarul.ro că incidentul a avut loc vineri dimineaţa, la târgul de nunţi de la Palatul Parlamentului. Bărbatul a strigat "Allahu Akbar" în timp ce se afla în filtrul de securitate, a precizat reprezentantul SPP. A fost imediat pus la pământ şi imobilizat de forţele SPP, după care a fost condus la o secţie de poliţie.

„Bărbatul a strigat "Allahu Akbar!" chiar în timp ce se afla în filtrul de securitate. Colegii mei l-au pus la pământ şi l-au imobilizat. Abia după ce a fost ţintuit la pământ, bărbatul şi-a dat seama de gafa pe care a făcut-o. A fost condus la o secţie de Poliţie şi ei se vor ocupa mai departe. Cetăţeanul este român, dar nu vă pot dezvălui identitatea lui“, a declarat reprezentantul SPP.

Individul se pare că le-a spus poliţiştilor că a dorit să facă o glumă, conform Realitatea Tv.

Organizatorii Mariage Fest au precizat că nu s-a creat panică, oamenii nu s-au speriat, ţinând cont de faptul că era dimineaţă şi totul s-a petrecut la intrarea în zona unde se desfăşoară târgul. „Înţeleg că bărbatul a ridicat mâinile şi că atunci a fost imobilizat de SPP. Nimeni nu s-a speriat, nu ştiu dacă soţia sa are un stand în cadrul târgului, aşa cum se vehiculează. De incident s-au ocupat strict agenţii SPP, noi nu am avut nicio implicare", a precizat reprezentanta Mariage Fest.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite