Un bărbat a fost prins în flagrant imediat după comiterea unei infracţiuni de furt calificat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătuşe FOTO politia md

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) au prins în flagrant un bărbat în vârstă de 27 ani, suspectat că a furat mai multe bunuri din curtea unui imobil din sectorul 5.

Potrivit unui comunicat al DGPMB remis sâmbătă, poliţişti din cadrul Secţiei 19 au depistat un bărbat care, prin escaladarea gardului, a sustras mai multe bunuri din curtea unui imobil.

"Cel în cauză a fost condus la sediul subunităţii de poliţie pentru continuarea cercetărilor, iar pe parcursul audierilor s-a stabilit că acesta, în data de 19 martie, ar fi procedat într-un mod asemănător, sustrăgând mai multe materiale de construcţii de la aceeaşi adresă", se arată în comunicatul citat, arată agerpres.ro. Bărbatul de 27 ani a fost reţinut de poliţişti, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală.

Poliţiştii menţionează că "punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie".

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite