Un bărbat care a atacat mai multe femei în lifturile blocurilor din Capitală a fost capturat noaptea trecută. Individul acţiona în Sectorul 2

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de arhivă
Imagine de arhivă

Un bărbat suspectat de tentativă de viol şi tâlhărie a fost capturat la doar şase ore după ce a atacat o tânără de 22 de ani pe care a încercat să o violeze în liftul unui bloc din Sectorul 2. Individul este suspectat de mai multe astfel de atacuri. El a fost reţinut, iar la această oră se află în faţa judecătorului care va decide dacă emite pe numele lui un mandat de arestare preventivă.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Capitalei, sâmbătă, 21 aprilie, în jurul orei 22.00, poliţiştii din cadrul Secţiei 9 au fost sesizaţi cu privire la faptul că o tânără de 22 de ani, în timp ce se afla în liftul unui bloc din sectorul 2,ar fi fost agresată fizic de către un bărbat, care ar fi încercat să întreţină raporturi sexuale. Pentru că fata s-a împotrivit şi a început să strige după ajutor, individul s-a smuls portofelul şi a fugit.

În jurul orei 04.00, poliţiştii au reuşit să-l identifice pe agresor. Acesta este un bărbat în vârstă de 47 de ani, şi se pare că este autorul mai multor astfel de atacuri, comise în cursul lunii aprilie, tot pe raza Secţiei 9 Poliţie. 

Concret, până în acest moment, anchetatorii au stabilit că individul a mai atacat şi pe 1 aprilie. El ar fi lovit o tânără de 24 de ani în scara unui bloc şi ar fi încercat să o violeze. Tânăra a reuşit să scape, dar ca şi în cazul de sâmbătă, bărbatul i-a furat victimei portofelul.

Următoarea agresiune a avut loc o săptămână mai târziu, tot pe raza sectorului 2. De această dată, agresorul ar fi tâlhărit o femeie de 70 de ani de telefonul mobil.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite