Udrea, după ce presa a relatat că ar fi în Costa Rica: „Umblu pe unde vreau eu, laşilor“

Udrea, după ce presa a relatat că ar fi în Costa Rica: „Umblu pe unde vreau eu, laşilor“

Elena Udrea s-a supărat iar pe jurnalişti. FOTO Inquam / Octav Ganea

Fostul ministru al Dezvoltării, Elena Udrea, a reacţionat dur pe Facebook, după ce jurnaliştii de la Rise Project au publicat un document din care reiese că Udrea a aterizat pe aeroportul internaţional San Juan în urmă cu o săptămână, pe 7 februarie 2018.

Ştiri pe aceeaşi temă

Elena Udrea spune că se află în vacanţă şi că va reveni în România când îşi termină treaba.
 
„După ce a ieşit un rahat cu dezvăluirile despre abuzurile din justiţie, după ce Sistemul a dat şah mat, şi Kovesi a umilit iar toţi marii politicieni şi conducători ai ţării (bravo ei), presa e gata să meargă pe manipulare şi să facă subiect cu Elena Udrea, ca să se schimbe tema şi să nu mai vorbească nimeni despre ce se întâmplă în România. Trec peste întrebarea cum e posibil să primeşti informaţii despre prezenţa unei persoane libere, despre unde circulă ea prin lume???
Rămân la întrebarea, pe unde umblu? Şi vă spun laşilor, pe unde vreau eu, câtă vreme sunt un cetăţean liber, chiar şi al unei ţări care nu mai respectă nimic din ceea ce înseamnă libertatea şi drepturile cetăţenilor. Nu am fugit nicăieri că nu aveam de ce să fug, că nu mă oprea nimic să călătoresc prin lume, pot fi oriunde vreau eu să fiu şi, să mă întorc atunci când îmi termin treaba, vacanţă, vizită etc. Lăsăţi manipulările! Ocupaţi-vă de ce e important pentru ţară, dacă vreţi să faceţi ceva util. Sau, dacă aţi înţeles că nu aveţi mari şanse de izbândă, luaţi-vă vacanţă şi mergeţi în Costa Rica, ca să vă lămuriţi cum stau lucrurile, să nu trăiţi în poveştile Securităţii...“, a tunat Elena Udrea pe Facebook.
 
Elena Udrea nu s-a prezentat la procesul privind finanţare ilegală a campaniei electorale din 2009, iar avocatul său a confirmat că fostul ministru a plecat în Grecia, la Atena. Jurnaliştii de la Rise Project susţin că, de fapt, ar fi în Costa Rica, la Alina Bica.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: