Tudorel Toader anunţă dezvăluiri despre OUG-ul pe codurile penale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tudorel Toader FOTO gov.ro
Tudorel Toader FOTO gov.ro

Fostul ministru al Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat joi într-un mesaj postat pe Facebook, că în cursul zilei de azi va prezenta „elemente de noutate” legate de ”epopeea neavizării celebrelor OUG pentru modificarea codurilor penale”.

Toader şi-a încheiat mesajul în bine cunoscuta cheie, anunţând într-un post scriptum că mesajele pe care le va posta pe Facebook nu vor fi şterse.

„Pentru o corectă informare (!). La intervale scurte de timp, voi prezenta unele secţiuni din Raportul de activitate la MJ, cu elemente de noutate. Astăzi - Epopeea «neavizarii» celebrelor OUG pentru modificarea codurilor penale (în mod corect, Codului penal şi a Codului de procedură penală)! PS: mesajele nu vor fi şterse!”, a scris fostul ministru al Justiţiei, Tudorel Toader, pe Facebook.

De asemenea, precizează că mesajele nu vor fi şterse, făcând referire la faptul că anterior ştergea mesajele după un anumit interval.

Toader a demisionat din funcţie în 18 aprilie, după ce premierul Dăncilă trimisese preşedintelui cererea de revocare din funcţie şi propunerea de numire a lui Eugen Nicolicea. Preşedintele Klaus Iohannis a respins nominalizarea lui Nicolicea, însă în 24 aprilie a acceptat ca vicepremierul Ana Birchall să preia, ca interimar, portofoliul de la Ministerul Justiţiei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite