Tudor Simionov. Noi informaţii în cazul canotorului înjunghiat mortal la Londra, de Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După uciderea lui Tudor Simionov în noaptea de Revelion la Londra, concluziile medico-legale arată că fostul sportiv dinamovist ar fi fost înjunghiat nu de unul, ci de mai mulţi agresori.

Concluziile medico-legale - susţin surse apropiate de anchetatorii din poliţia metropolitană londoneză - arată că Tudor Simionov ar fi fost înjunghiat nu de unul, ci de mai mulţi agresori. Astfel, cazul canotorului român ucis la Londra în noaptea de Revelion ia o întorsătură dramatică după descoperirile făcute de legiştii britanici la necropsie.

Tudor Simionov, canotor dinamovist, a fost ucis în noaptea de Revelion, la Londra, unde era bodyguard la un club de noapte. El şi-a apărat colegii, fiind considerat erou de presa engleză. Poliţia a anunţat că a reţinut un suspect în acest caz.

Sportivul lucra în echipa de securitate a unui club exclusivist din London’s Park Lane, iar la 5 dimineaţa, un grup de indivizi a încercat să intre cu forţa în club, înarmaţi cu săbii şi cutite, se arată în presa britanică. 

Simionov şi colegii lui s-au opus, iar în incidentul care a urmat tânărul canotor a fost înjunghiat mortal, după ce a sărit să-şi apere colegii. S-ar fi luptat, conform martorilor, cu nouă agresori.

În timpul confruntării în care fostul sportiv a încercat să îşi apere colegii de la clubul pe care îl păzeau s-a confruntat cu nu mai puţin de 9 indivizi. Aceleaşi surse menţionează faptul că trupul romanului este plin de răni provocate de cuţit, însă anchetatorii trebuie să stabilească acum cine i-a provocat rana care i-a adus sfârşitul. Poliţia britanică a reţinut deja un suspect, în persoana fiului unui cunoscut terorist, însă ofiţerii de poliţie judiciară nu au încă ferma convingere că el este autorul omorului. Toată această procedura de identificare a autorilor îngreunează practic şi procedura de repatriere în România a trupului neînsufleţit, pentru a fi înmormântat.

Citeşte şi

VIDEO Noi detalii privind uciderea canotorului român ucis la Londra, de Revelion: Tudor Simionov a murit păzind o orgie sexuală

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite