Trustul Intact ameninţă că dă în judecată RCS&RDS: „Afirmaţiile noastre se bazează pe documente oficiale“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Intact Media Group susţine că afirmaţiile reprezentanţilor grupului cu privire la compania RCS&RDS şi la patronul acesteia Zoltan Teszari se bazează pe documente oficiale, anunţând că va iniţia o acţiune în instanţă împotriva acestora, pentru inducerea în eroare a opiniei publice şi a instituţiilor statului.

„Intact Media Group a luat cunoştinţă de informarea publică făcută de către compania RCS&RDS şi de patronul acesteia, Zoltan Teszari, în data de 19 mai 2017. Facem precizarea că afirmaţiile noastre se bazează pe documente şi înregistrări oficiale, departe de speculaţiile reprezentanţilor companiei sus-numite", anunţă Intact Media Group.

De asemenea menţionează că va acţiona în instanţă şi RCS&RDS, şi pe Teszari.

"Menţionăm că pentru inducerea în eroare a opiniei publice şi a instituţiilor statului, Intact Media Group va acţiona în instanţă atât compania RCS&RDS, cât şi pe Zoltan Teszari", spun reprezentanţii Intact.

Reacţia Intact Media Group vine după ce Zoltan Teszari i-a acuzat pe jurnaliştii Antena 3 că au indus în eroare opinia publică atunci când au sugerat că a fost vizitat de Traian Băsescu, el negând că s-ar cunoaşte cu fostul preşedinte, şi după ce compania RCS&RDS i-a acuzat de denigrare, anunţând că se va adresa instanţei.

Fondatorul RCS&RDS, Zoltan Teszari, a făcut vineri precizări în legătură cu înregistrările prezentate de Mihai Gâdea joi seară – în care era acuzat că ar fi spus că a fost vizitat de „nea Traian cu Răducu” -, afirmând că nu-l cunoaşte şi nu a luat niciodată legătura cu Traian Băsescu şi că spusele sale au fost scoase din context.

Reprezentanţii RCS&RDS ameninţă că vor da în judecată Trustul Intact

RCS&RDS a anunţat că va acţiona în instanţă Trustul Intact Media Group cu privire la campania de denigrare iniţiată împotriva sa. „Noua campanie de denigrare iniţiată de Antena 3, Antena 1 şi de Trustul Intact prin toate canalele de comunicare ale acestuia împotriva RCS & RDS şi împotriva unora dintre acţionarii şi managerii grupului nostru are un profund caracter calomnios, astfel încât ne vom adresa justiţiei pentru a ne proteja drepturile şi interesele legitime”, a informat compania, acuzând canalele media de manipulare a opiniei publice cu încălcarea normelor legale în scopul de a produce prejudicii de imagine. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite