Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Dinu Patriciu a fost depus la capela Cimitirului Bellu. Înmormântarea va fi sâmbătă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Dinu Patriciu a fost adus vineri în ţară, din Londra, şi a fost depus la capela Cimitirului Bellu, la 18.30. Convoiul funerar a fost întâmpinat la cimitir de mama omului de afaceri. După o oră a ajuns la căpătâiul lui Dinu Patriciu şi fratele acestuia, Şerban. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, în jurul orei 11.00.

Familia omului de afaceri a dorit o ceremonie de înmormântare discretă, la care să participe doar câţiva apropiaţi. „Pentru a onora amintirea lui Dinu Patriciu, cu decenţă şi discreţie, familia solicită înţelegerea tuturor celor care doresc să participe la slujba memorială”, se precizează într-un comunicat al reprezentanţilor familiei.

Zona centrală a Cimitirului Bellu este atent supravegheată de paznicii cimitirului, agenţi de la poliţia locală şi bodyguarzii familiei Patriciu. Fotoreporterii şi cameramanii au fost opriţi la poarta cimitirului, iar paznicii sunt atenţi ca nu cumva trecatorii să faca poze cu telefonul mobil.  

Priveghiul omului de afaceri se desfaşoară întocmai cum a dorit familia: într-o discreţie totală.

Chiar şi locul de veci al lui Dinu Patriciu este atent păzit. La ora 19.30 a sosit şi Sorin Roşca Stănescu, un vechi prieten al lui Dinu Patriciu.

La ora 19.50, paznicii au evacuat cimitirul, motivând că programul de vizitare se termină la ora 20.00. Jumătate de oră mai târziu, la căpătâiul lui Dinu Patriciu s-a recules şi Andreea Esca.

Omul de afaceri Dinu Patriciu a murit la vârsta de 64 de ani, pe 19 august, la Londra, în urma unei infecţii pulmonare. Patriciu suferea de mai mult timp de o maladie gravă, în decembrie 2012 el fiind supus unui transplant de ficat.

Dinu Patriciu, care a înfiinţat Rompetrol, cea mai mare afacere privată construită şi vândută de un antreprenor român, a fost prezent patru ani consecutiv în topul Forbes al celor mai bogaţi oameni din lume.

Mai multe ştiri pe aceeaşi temă:

Dinu Patriciu, înhumare discretă la Cimitirul Bellu

Familia omului de afaceri Dinu Patriciu a făcut din nou apel la ”decenţă şi discreţie” în legătură cu ceremonia de înhumare a magnatului, anunţată pentru ziua de sâmbătă, la ora 11.00, la Cimititul Bellu.

Dinu Patriciu a murit. Cine a fost omul de afaceri şi cum a intrat în politică

Dinu Patriciu a murit astăzi, la Londra, la vârsta de 64 de ani. Pe numele complet Dan Costache Patriciu, mogulul a fost un om de afaceri şi politician român, devenit miliardar de pe urma afacerilor din domeniul petrolier.

De ce facem cancer de ficat, boala care l-a învins pe Dinu Patriciu

Dinu Patriciu suferea de ani buni de cancer hepatic. Afecţiunea este a treia cauză de deces prin cancer în lume şi afectează mai des bărbaţii decât femeile.

Dinu Patriciu a murit. Reacţiile politicienilor. Gorghiu: A rostiti răspicat cuvântul liberalism când altora le era frică să-l pronunţe

Dinu Patriciu a murit, astăzi, la vârsta de 64 de ani, internat fiind la un spital din Londra din cauza complicaţiilor cauzat de cancerul de care suferea. Adevarul.ro vă prezintă principalele reacţii ale politicienilor care l-au cunoscut şi au lucrat alături de Dinu Patriciu.

Dinu Patriciu a murit. Cum a eşuat Patriciu în afacerea lui de suflet. „Mulţi l-au căpuşat de l-au rupt. Mulţi l-au furat, chiar dintre cei angajaţi de el, personal“

Dinu Patriciu a murit în această dimineaţă la Londra. El lasă în urmă o istorie zbuciumată, presărată cu ascensiuni fulminante şi eşecuri răsunătoare. Într-o perioadă în care averea şi popularitatea sa ajunseseră la apogeu, orgoliul lui Dinu Patriciu a fost zgândărit de o idee măreaţă: construirea unui trust de presă care să devină cel mai puternic din România.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite