Tribunalul Bucureşti: Gigi Becali poate folosi numele Steaua Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Tribunalul Bucureşti a respins, miercuri, ca neîntemeiată, cererea clubului sportiv al Armatei "Steaua" Bucureşti care reclama faptul că noul nume al clubului patronat de Gigi Becali cuprinde marca Steaua.


În august 2015, Clubul Sportiv al Armatei „Steaua" Bucureşti a acţionat în instanţă Fotbal Club Steaua Bucureşti SA şi Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (ONRC).

„Respinge ca neîntemeiată cererea reclamantei”, a decis, miercuri, Tribunalul Bucureşti. Decizia nu este definitivă. În urma acestei hotărâri, finanţatorul echipei Steaua, Gigi Becali, poate păstra numele clubului.

Clubul Sportiv al Armatei „Steaua" Bucureşti l-a dat în judecată pe Becali pentru că ar fi folosit marca Steaua, deşi instanţele au decis că aceasta aparţine Armatei.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a anulat, pe 3 decembrie 2015, marca Steaua Bucureşti înregistrată încă din ianuarie 2004 de SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA.

FC Steaua a fost acţionat în instanţă în 2011 de Clubul Sportiv al Armatei „Steaua" Bucureşti, care a cerut anularea mărcii înregistrate de gruparea din Liga I.

În aprilie 2012, Tribunalul Bucureşti a respins cererea, decizie menţinută de Curtea de Apel Bucureşti. În decembrie 2013, ICCJ a dat dreptate, însă, clubului sportiv al Armatei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite