Tren arhiplin pe ruta Bucureşti-Craiova. Unii călători nu aveau nici măşti de protecţie, nici bilete. Reacţia CFR - VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine: captură video / Digi 24
Imagine: captură video / Digi 24

Un tren supraaglomerat a plecat vineri seară de la Bucureşti la Craiova, în plină pandemie, în condiţiile în care experţii atrag atenţia că transportul în comun este una dintre principalele surse de infectare.

În vagoane au urcat 320 de călători, în condiţiile în care capacitatea era de 280 de locuri. Unii dintre ei, aşa cum se vede în imagini, stăteau în picioare, pe culoar şi purtau masca sub nas sau pe barbă, adică doar de formă, transmite Digi24.

Reprezentanţii CFR au explicat că nu au reuşit să suplimenteze vagoanele, pentru că s-au trezit în tren cu 40 de călători care fie nu aveau bilete, fie aveau abonamente.

„Trenul a avut o rezervare de 100%, respectiv 280 de locuri. 40 de călători au fost depistaţi fără bilet şi practic rezervările au fost făcute în ultimul moment.  Sunt cei fără bilet, pe care chiar nu avem cum să îi preconizăm, dar sunt şi posesorii de abonamente care nu şi-au făcut rezervări din timp. Personalul de tren era în partea cealaltă a trenului. Apelul pe care îl facem este ca pasagerii să îşi facă rezervările din timp, astfel încât să putem suplimenta vagoanele şi să evităm situaţiile de acest fel”, a declarat pentru Digi24 Adrian Vlaicu, purtător de cuvânt al CFR Călători.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite